Back to top

Diccionari dels esports aquàtics

Presentació

Diccionari dels esports aquàtics - Presentació

© Autoria i edició: TERMCAT, Centre de Terminologia, 2012

 

Aquest diccionari aplega vora set-cents termes de l’àmbit dels esports aquàtics, corresponents als cinc esports actuals de competició: natació, natació sincronitzada, salts, waterpolo i natació en aigües obertes. En presenta les denominacions i la definició en català i els equivalents en castellà, francès i anglès.

Es tracta d’un diccionari que manté la base i l’especificitat del Diccionari de natació de l’any 1991, publicat en ocasió dels Jocs Olímpics de Barcelona, amb les actualitzacions del Diccionari general de l’esport de l’any 2010 i l’afegiment de la natació en aigües obertes.

Des de la pestanya Consulta de termes, es pot o bé accedir a la llista alfabètica de totes les denominacions (per a cada un dels idiomes del diccionari) i desplegar les fitxes, o bé fer cerques simples i avançades directament al quadre Text de la consulta (en qualsevol dels idiomes del diccionari).

 

 Autoria i edició:

TermCat

 

Si heu de fer referència a aquest diccionari, la citació recomanada és la següent:
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Diccionari dels esports aquàtics [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2012. (Diccionaris en Línia)
<https://www.termcat.cat/ca/diccionaris-en-linia/155>

 

Darrera actualització: 24-03-2023