Back to top

Vocabulari bàsic del criquet

Presentació

Vocabulari bàsic del criquet - Presentació

© Autoria i edició: TERMCAT, Centre de Terminologia, 2012
Amb la col·laboració de: Consorci per a la Normalització Lingüística; Unió de Federacions Esportives de Catalunya; Federació Catalana de Criquet

 

Aquest diccionari recull els termes bàsics que s'utilitzen en el criquet, un esport de gran popularitat en els països de tradició anglosaxona, que de mica en mica va arrelant a Catalunya.

El vocabulari, que conté les denominacions i la definició en català i els equivalents en castellà i anglès, s'ha dut a terme amb la col·laboració de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i del Consorci per a la Normalització Lingüística i ha estat revisat per especialistes de la Unió Esportiva Catalana de Clubs de Criquet. Hi trobareu diversos neologismes catalans, com ara pista, torn de bat o atrapat fora, que el Consell Supervisor del TERMCAT ha ratificat com a alternativa als anglicismes originals.

Des de la pestanya Consulta de termes, es pot o bé accedir a la llista alfabètica de totes les denominacions (per a cada un dels idiomes del diccionari) i desplegar les fitxes, o bé  fer directament al quadre Text de la consulta cerques simples o avançades (en qualsevol dels idiomes del diccionari).

 

Material complementari:

Tríptic: Vocabulari bàsic del criquet

Vocabulari bàsic del criquet

Infografia: Termes de criquet

Termes de criquet

 

Autoria i edició:

Logo Termcat

 

Amb la col·laboració de:

Logo CPNL    Logo UFEC    Logo Federació Catalana de Criquet

Citació bibliogràfica recomanada:
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Vocabulari bàsic del criquet [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Termniologia, cop. 2012. (Diccionaris en Línia)
<https://www.termcat.cat/ca/diccionaris-en-linia/138/>

 

Darrera actualització: 29-09-2023